Parkeren Schiermonnikoog Lauwersoog

Parkeren Schiermonnikoog Lauwersoog

Parkeren Schiermonnikoog Lauwersoog

Parkeren Schiermonnikoog Lauwersoog doe je bij het bewaakte parkeerterrein van Oog voor Stalling. Je kan hier terecht voor één of meerdere dagen voor parkeren Lauwersoog. Wil je een dag het Waddeneiland bezoeken of heb je een vakantie Schiermonnikoog geboekt? Parkeer veilig je auto, motor, fiets of camper bij deze parkeergelegenheid. 

Het parkeerterrein is 24 uur bewaakt. Naast overdekt parkeren is er ook parkeerplaatsen buiten op het terrein. Wil je overdekt parkeren Schiermonnikoog Lauwersoog dan adviseren wij om een plek te reserveren bij Oog voor Stalling. Op deze manier ben je zeker van een parkeerplaats.

Veerdienst Schiermonnikoog 

De veerdienst Schiermonnikoog vaart zeven dagen in de week. Je hebt keuze tussen twee soorten afvaarten, namelijk de gewone veerdienst Schiermonnikoog en de sneldienst. De reistijd met de gewone afvaart duurt 45 minuten, daarentegen ben je met de sneldienst Schiermonnikoog in 20 minuten op het eiland. 

Dagelijks vertrekt de veerdienst van Lauwersoog naar Schiermonnikoog. De Schiermonnikoog boot tijden zijn om 6.30, 9.30, 12.30, 15.30, 16.30 (sneldienst) en 18.30 uur. Op zon- en feestdagen vervalt de vroege vaart van 6.30 uur.

Vertrektijden boot Schiermonnikoog 

De vertrektijden boot Schiermonnikoog naar Lauwersoog zijn om 7.30, 10.30, 13.30, 16.00 (sneldienst Schiermonnikoog) 16.30 en 19.30 uur. Op zon- en feestdagen vervalt de eerste afvaart. Wil je langer genieten van het mooie eiland? Boek dan een B&B of breng je vakantie door op dit natuurrijke eiland. 

Het autoluwe eiland heeft veel te bieden. Het is er rustig en heerlijk vertoeven. Maak een strandwandeling over het breedste strand van Europa, ga wadlopen, huur een fiets en verken het eiland. Beklim de bunker en tot de vele vogelsoorten vanuit de vogelkijkhut Westerplas. 

Parkeren Lauwersoog veerhaven

Je voertuig parkeren Lauwersoog veerhaven is bij Oog voor Stalling veilig en goedkoop. Bezoek je bijvoorbeeld voor een dagje Schiermonnikoog. Dan betaal je slechts 7 euro om je auto te parkeren Schiermonnikoog Lauwersoog. De parking is centraal gelegen nabij de veerhaven Lauwersoog. Vanaf hier kan je alle kanten op. Het is ook maar 3 minuten lopen naar de Schiermonnikoog boot.

6Je kan ook kiezen om wat van de omgeving op het vasteland te zien. Ga een dagje wadlopen Lauwersoog, fietsen door het Nationaal park Lauwersmeer en bezoek in de avond het Dark Sky Park.