parkeren Schiermonnikoog boot 2

Parkeren garage

Parkeren garage

Veilig je voertuig parkeren garage voor een dagje uit Friesland doe je in Lauwersoog haven. Ben je van plan het eiland Schiermonnikoog te bezoeken of een dag te genieten van het Nationaal Park Lauwersmeer? Dan kan je veilig de auto, camper of motor parkeren in de bewaakte stalling. 

De parking Oog voor Stalling is centraal gelegen. Het is namelijk maar zes minuten lopen naar de Schiermonnikoog boot.

VIP parking

VIP parking in Lauwersoog. De bewaakte parkeergarage is ideaal als je een dagje Schiermonnikoog wilt bezoeken. Het eiland is autoluw, waardoor je de auto in Lauwersoog kan parkeren. Kom je met je oldtimer, dure bolide of sportwagen naar Lauwersoog? Reserveer dan een VIP parking plek in de overdekte loods. 

In de overdekte parkeergelegenheid is jouw voertuig beschermd tegen de felle zon of andere weersomstandigheden. Bovendien is de parking 24-uurs bewaakt, de plekken zijn ruim en de hal is ’s avonds goed verlicht. 

Ferrari parking garage

Voor Ferrari parking garage kan je eveneens bij Oog voor Stalling terecht. In de loods zijn ruime plekken voor sportauto’s. Je kan als Ferrari eigenaar onbezorgd de bolide parkeren. Als je een vakantie Schiermonnikoog hebt geboekt, wil je er zeker van zijn dat jouw Ferrari veilig geparkeerd aan wal staat. 

De loods en het buitenterrein worden 24/7 bewaakt middels camera’s. Daarnaast is de ruimte goed verlicht. Bovendien is de overdekte parkeren garage voordelig. Al vanaf 7 euro per dag kan je veilig je oldtimer, Ferrari of ander voertuig veilig overdekt stallen. Ben je op zoek naar een winterstalling auto? Dan kan je hier ook terecht. De tarieven voor lang parkeren zijn zeer voordelig.

Parkeren Schiermonnikoog Lauwersoog

Voor parkeren Schiermonnikoog Lauwersoog boot kan je terecht bij de beveiligde parking aan land. De bewaakte parkeergarage ligt slechts enkele minuten lopen van de Schiermonnikoog boot. Daarom is deze parkeergelegenheid geliefd onder de bezoekers. 

Wanneer je een dagje Schiermonnikoog wilt bezoeken, is het verstandig om vooraf een parkeerplaats te reserveren. Als je aankomt in Lauwersoog kan je direct de auto parkeren en naar de boot Schiermonnikoog wandelen. Geen parkeerstress meer voor een dagje uit. Geniet van het prachtige Nationaal park Schiermonnikoog, de natuur, de vogels en de oase van rust.