Schiermonnikoog Boot Eilandhoppen

Parkeren veerdienst Schiermonnikoog

Parkeren veerdienst Schiermonnikoog

Parkeren veerdienst Schiermonnikoog doe je aan het vaste land in Lauwersoog. Centraal gelegen en slechts 6 minuten lopen naar de Schiermonnikoog boot ligt de bewaakte parking Oog voor Stalling. Ideaal als je bijvoorbeeld een dagje Schiermonnikoog bezoekt. 

Het is ook mogelijk om je motor, caravan, camper, fiets of auto lang te parkeren. Hoe langer je parkeert, hoe goedkoper het tarief is. Bijvoorbeeld als je op het prachtige eiland werkt en iedere dag de auto in Lauwersoog moet parkeren. Parkeren veerdienst Schiermonnikoog bij Oog voor Stalling is dan een veilige en goedkope oplossing.

Veerdienst Schiermonnikoog parkeren

Eenvoudig bij veerdienst Schiermonnikoog parkeren. Binnen enkele minuten lopen ben je bij de Schiermonnikoog boot. De veerdienst Schiermonnikoog vaart zeven dagen in de week. Je hebt keuze tussen twee soorten afvaarten, namelijk de gewone veerdienst Schiermonnikoog en de sneldienst. 

De reistijd met de gewone afvaart duurt 45 minuten. Met de sneldienst Schiermonnikoog ben je in 20 minuten op het autoluwe eiland. Dagelijks vertrekt de veerdienst van Lauwersoog naar Schiermonnikoog. De Schiermonnikoog boot tijden zijn om 6.30, 9.30, 12.30, 15.30, 16.30 (sneldienst) en 18.30 uur. Op zon- en feestdagen vervalt de vroege vaart van 6.30 uur.

Boot tijden Schiermonnikoog Lauwersoog

De boot tijden Schiermonnikoog Lauwersoog zijn 7.30, 10.30, 13.30, 16.00 (sneldienst Schiermonnikoog) 16.30 en 19.30 uur. Hierbij vervalt ook op zon- en feestdagen de eerste afvaart. Wil je nog wat langer verblijven op het prachtige eiland? Boek dan een extra hotelovernachting. Je weet dat je auto veilig geparkeerd staat bij de overdekte parking van Oog voor Stalling.

Het autoluwe eiland heeft veel te bieden. Het is er rustig en heerlijk vertoeven. Maak een strandwandeling over het breedste strand van Europa, ga wadlopen , huur een fiets en geniet van de mooie natuur om je heen. Ga met een gids vogels spotten. Onderweg ervaar je de rust van het Nationaal park Schiermonnikoog en hoor je het mooie vogelgezang. 

Boot Schiermonnikoog

Het bezoek aan één van de mooiste plekken van Nederland begint in Lauwersoog haven. Bij Oog voor Stalling kan je de auto parkeren in de bewaakte en overdekte stalling. Vanaf de parkeerplaats Lauwersoog loop je in ongeveer 6 minuten naar de boot Schiermonnikoog. Tijdens de vaart geniet je al van het weidse uitzicht en de Waddenzee.

Schiermonnikoog is een autoluw eiland. Parkeer daarom jouw voertuig nabij het vertrekpunt van de Schiermonnikoog boot in Lauwersoog. Bij aankomst op het eiland kan je per bus of taxi naar het gelijknamige dorp of heerlijke zandstrand. In het seizoen kan je op de veerdam ook fietsen huren. Met vrienden op de fiets Schiermonnikoog verkennen, vogels spotten, sportvissen met de MS Tender en daarna chillen op het strand.