Parkeren Lauwersoog oog voor stalling Dagje Schiermonnikoog winterstalling auto

Lang parkeren

Lang parkeren

Je bent op zoek naar een lang parkeren mogelijkheid in Friesland, omdat je een paar maanden in het noorden van het land verblijft. Je werkt in de zomermaanden op het Waddeneiland Schiermonnikoog of je gaat voor lange tijd varen op zee. Of gewoon omdat je jouw klassieke auto wilt veilig wilt stallen. 

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je de auto lang parkeren wilt. Uiteraard wil je nooit teveel betalen voor lang parkeren. En wat dacht je van een camper, caravan of boot stallen in de wintermaanden? Dit valt ook onder lang parkeren. Kies daarom een stalling uit die een voordelig parkeertarief berekent. 

Winterstalling auto

De winter is bijna aangebroken en je wilt je voertuig voor lange tijd onderbrengen bij een winterstalling auto. Klassieke auto’s zijn bijvoorbeeld kwetsbaarder voor het winterse weer. Je kan dan het beste kiezen voor een overdekte winterstalling auto.

Een winterstalling auto is zeer geschikt voor oldtimers, maar ook voor sportauto’s. Denk hierbij aan een Maserati, Porsche of een McLaren. Om welke auto het gaat, hij is voor jou dierbaar. En voor dierbare spullen zorg je goed. Kies daarom voor lang parkeren in een overdekte parking. 

Overdekt parkeren

De voordelen van overdekt parkeren zijn natuurlijk groot. Jouw caravan, camper, auto, boot, fiets of motor staat ten eerste veilig bij een bewaakte stalling. Ten tweede hoef jij je geen zorgen te maken over de slechte weersomstandigheden. 

Regen, wind, ijs, sneeuw of veel zon heeft geen invloed wanneer jouw voertuig overdekt geparkeerd staat. Tevens kan je in de wintermaanden in de stalling onderhoud plegen aan het voertuig. Bijvoorbeeld aan jouw zeilboot of motor. Je kunt jouw voertuig zomer klaar maken. 

Lang parkeren Lauwersoog

Voor lang parkeren Lauwersoog moet je zijn bij Oog voor Stalling. Deze 24-uurs bewaakte parking heeft zowel overdekte parkeerplaatsen als plekken buiten op het terrein. Voor de winterstalling is het raadzaam om te kiezen voor een plek in de loods. In de loods is ook een reparatie en spuitcabine van 4,5 bij 15 meter aanwezig, welke je per dag kan afhuren. 

Vlakbij de parking vertrekt de Schiermonnikoog boot. Werk je bijvoorbeeld op het eiland, dan kan je een jaarabonnement afsluiten voor lang parkeren. Je parkeert je voertuig in een veilige parking en loopt in 6 minuten naar de Schiermonnikoog boot. Ideaal, veilig, comfortabel en goedkoop parkeren.