parkeren Schiermonnikoog boot 2

Lang parkeren Lauwersoog Schiermonnikoog

Lang parkeren Lauwersoog Schiermonnikoog

Lang parkeren Lauwersoog Schiermonnikoog is mogelijk bij de bewaakte stalling op het vaste land. Oog voor Stalling in Lauwersoog is uitermate geschikt, wanneer je op zoek bent naar een parking voor lang parkeren. Dit kan zijn omdat je een aantal weken of maanden op het eiland Schiermonnikoog verblijft.

Voor bijvoorbeeld vakantie Schiermonnikoog, maar ook als je in de zomermaanden op het eiland werkt. Doordat het Waddeneiland Schiermonnikoog autoluw is, moet je de auto parkeren op het vast land. Oog voor Stalling biedt de mogelijkheid voor zowel kort als lang parkeren aan. Vanaf de stalling is het maar 6 minuten lopen naar de Schiermonnikoog boot.

Oog voor Stalling

Bij Oog voor Stalling kan je terecht voor:
– Auto of motor parkeren (lang of kort).
– Camper parkeren
– Boot stallen
– Winterstalling motor, auto of caravan.
– Overdekt stallen van je fiets.
– Opslag van goederen, machines, aanhangers e.d.

Het terrein heeft parkeerplaatsen binnen en buiten. Overdekt parkeren kan in de grote loods, waar ook een spuit en reparatieruimte aanwezig is. Deze ruimte van 4,5 x 15 meter is goed verlicht en kan je per dag afhuren. Handig voor als je onderhoud wilt plegen aan de boot, auto of camper. 

Schiermonnikoog boot parkeren

Nabij de Schiermonnikoog boot parkeren is ideaal als je een goedkope en lang parkeren optie zoekt. Doordat het eiland autoluw is, moet je jouw voertuig op het vasteland parkeren. Bij Oog voor Stalling kan dit tegen een aantrekkelijk tarief. Hierbij geldt, hoe langer je de auto parkeert hoe goedkoper het dagtarief is. 

Vanaf de parking loopt je in enkele minuten naar de Schiermonnikoog boot. Ideaal als je op het eiland werkt of vaak op en neer gaat. Je wilt namelijk graag vlakbij de veerdienst Schiermonnikoog parkeren, maar niet te veel betalen. Veilig, bewaakt en overdekt parkeren Schiermonnikoog Lauwersoog parking Oog voor Stalling. 

Stalling caravan Friesland

Ga je vaak op vakantie naar het noorden van het land? Voor een weekend of tijdens de reguliere vakanties? Dan is een stalling caravan Friesland goedkoop en handig. Je hoeft namelijk niet meer iedere keer de caravan te vervoeren naar Friesland. Parkeer de caravan voor een lange periode in de overdekte stalling van Oog voor Stalling in Lauwersoog. 

Ten eerste staat de caravan hier veilig, want er is namelijk 24/7 videobewaking aanwezig. Ten tweede kan je in de speciale spuit & reparatieruimte onderhoud plegen aan de kampeerwagen. Ten derde staat jouw caravan beschut binnen en is daarmee beschermd tegen weersinvloeden. Je betaalt bij caravan of camper parkeren voor het aantal dagen en per m2. Voor bijvoorbeeld drie maanden of meer betaal je slechts 0,17 euro/m2 per dag.