boot naar Schiermonnikoog parkeren

Boot naar Schiermonnikoog parkeren

Boot naar Schiermonnikoog parkeren

Vlakbij de boot naar Schiermonnikoog parkeren. Het eiland is autoluw, waardoor je jouw voertuig op het vaste land in Lauwersoog moet achterlaten. Bij de Schiermonnikoog boot kan je veilig je auto parkeren bij de bewaakte parking van Oog voor Stalling. 

Ga je een dagje Schiermonnikoog bezoeken? Dan kan je voor een voordelige prijs de auto, camper of motor parkeren. Er is een 24/7 bewaking aanwezig. Zowel binnen als buiten op het terrein zijn er parkeerplekken. Bij deze parking kan je overigens ook terecht voor boot stallen. Dit is vaak goedkoper dan als je iedere keer met de boot op en neer moet rijden van je huis naar Friesland. 

Camper parkeren

Ben je met de camper op vakantie en wil je een aantal dagen Schiermonnikoog bezoeken? Dan kan je de camper bij de veerdienst Schiermonnikoog parkeren. Bij Oog voor Stalling kan je overigens terecht voor auto, motor of camper parkeren garage. Maar ook voor stalling van je caravan, boot of opslag van goederen. 

Vanaf de stalling is het maar 3 minuten lopen naar de Schiermonnikoog boot. Het tarief voor camper parkeren gaat per m2 en het aantal dagen. Hoe langer je de camper stalt, hoe goedkoper het tarief per dag is. Bijvoorbeeld voor 1 tot 6 dagen camper parkeren kost 0,66 euro per m2. De tarieven zijn voorbehouden. Reserveer online je camperplaats bij Oog voor Stalling. 

Parkeren veerdienst Schiermonnikoog

Voor dichtbij parkeren veerdienst Schiermonnikoog kan je terecht in het plaatsje Lauwersoog. Doordat het eiland autoluw is, kan je vlakbij de boot naar Schiermonnikoog parkeren op het vaste land. In Lauwersoog parkeer je veilig je auto in de bewaakte parking. Vanaf de parkeerplaats is het enkele minuten lopen voor de boot naar Schiermonnikoog. Jouw dagje uit begint zodra je weet dat jouw voertuig veilig geparkeerd staat. 

Als je aankomt op het eiland kan je direct fietsen huren bij de veerboot of in het dorp. Of neem de Schiermonnikoog bus naar het gelijknamige dorp. Maak een heerlijke wandeling over het breedste strand van Europa. Sinds 1989 is bijna het hele eiland uitgeroepen tot Nationaal Park Schiermonnikoog. De rijke ongerepte natuur landschappen, de zeldzame planten, de honderdtal vogels, het wad, Noordzeestrand, de duinen en de kwelder zijn dan ook wonderschoon. 

Parkeren Lauwersoog veerboot

Het eiland Schiermonnikoog is autoluw, daarom dien je als bezoeker de auto te parkeren op het vaste land vlakbij de Schiermonnikoog boot. Auto parkeren Lauwersoog veerboot doe je bij de beveiligde parking Oog voor Stalling. Je kan hier terecht voor kort parkeren, lang parkeren, sloep stallen, winterstalling motor of auto. Vanaf het parkeerterrein is het ongeveer 6 minuten lopen naar de veerboot.

Als je terug komt van een last minute Schiermonnikoog trip kan je ook Lauwersoog en omgeving bezoeken. Maak vervolgens een tour door het Nationaal park Lauwersmeer, bezoek de oude vestingstad Dokkum en ga daarna door met eilandhoppen.