Parkeren Lauwersoog oog voor stalling Dagje Schiermonnikoog winterstalling auto

Auto parkeren

Auto parkeren

Goedkoop en veilig auto parkeren als je een dagje naar Schiermonnikoog gaat. Of voor je vakantie waarbij je wilt eilandhoppen op de Wadden. In het Groningse Lauwersoog kan je de auto, motor of camper veilig parkeren in de bewaakte stalling. Deze is vlakbij de Schiermonnikoog boot gelegen. 

Deze parking heet Oog voor Stalling en is geschikt voor kort en lang parkeren. Alsmede voor winterstalling auto, boot of motor. Het terrein is verdeeld in twee delen. Een loods waar je overdekt staat en een buitenterrein. Hierbij geldt hoe langer je parkeert, hoe goedkoper het tarief is. 

Auto parkeren Lauwersoog

Zorgeloos auto parkeren Lauwersoog doe je bij de 24 uurs bewaakte stalling. Bij de veerdienst Schiermonnikoog parkeren is Oog voor Stalling gelegen. Hier kan je onbezorgd je motor of camper parkeren voor een dagje Schiermonnikoog

Ben je op zoek naar een winterstalling voor je klassieke auto? Dan kan je hier ook terecht. Wil je bijvoorbeeld 5 maanden je oldtimer of motor stallen voor de winter? Dit is mogelijk bij Oog voor Stalling. voor verdere informatie en een prijsberekening, neem contact met ons op. In de loods is ook een spuit en reparatie box aanwezig. Deze kan je per dag afhuren. 

Auto parkeren afvaart Schiermonnikoog 

Schiermonnikoog is een autoluw eiland. Als je naar het Waddeneiland afreist, moet je jouw voertuig op het vaste land achterlaten. Je kan de auto parkeren afvaart Schiermonnikoog. Vanaf de bewaakte parkeergarage is het ongeveer 6 minuten lopen naar de Schiermonnikoog boot. 

Wetende dat je bolide veilig staat, kan je vervolgens onbezorgd genieten van het wonderschone Nationaal Park Schiermonnikoog. De natuur staat hier op het eiland dan ook centraal. Verken de omgeving op de fiets of trek je wandelschoenen aan en geniet van het gezang van de vele vogels. Ook heeft het eiland een aantal prachtige musea en een speelbos voor de kinderen. 

Auto parkeren Harlingen

Om een bezoek te brengen aan de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland kan je de auto parkeren Harlingen. Jouw voertuig staat veilig op een bewaakt parkeerterrein waarna je zorgeloos de overtocht maakt naar één van de twee eilanden. Op de officiële langparkeerterreinen van de gemeenten Harlingen zijn ook laadpalen aanwezig. 

Indien je meerdere dagen op pad wilt, kan je het beste kiezen voor lang parkeren Harlingen. De Waddeneilanden zijn heerlijk om uit te waaien en waar je volop geniet van de natuur. Na een bezoek aan de eilanden, kan je ook nog de historische binnenstad van Harlingen bewonderen.