Parkeren Lauwersoog oog voor stalling Dagje Schiermonnikoog winterstalling auto

Kort parkeren

Kort parkeren

Dagelijks maken we gebruik van kort parkeren. Even snel boodschappen doen bij de supermarkt, winkelen in de stad of voor het bezoeken van een museum. Maar ook voor toeristische attracties en plaatsen. Zoals het eiland Schiermonnikoog en het plekje Lauwersoog wat gelegen is het aan het Nationaal Park Lauwersmeer. 

Kort parkeren Friesland kan voordelig bij het vertrekpunt van de Schiermonnikoog boot. Op slechts 6 minuten lopen ligt de 24-uurs bewaakte parking Oog voor Stalling. Tegenover de haven van Lauwersoog ligt het parkeerterrein waar je zowel overdekt als buiten op het terrein kan parkeren. 

Vakantie Schiermonnikoog 

Voor vakantie Schiermonnikoog mag je geen motorvoertuig meenemen naar het eiland. Schiermonnikoog is namelijk het enige Waddeneiland dat autoluw is. Je kan vlak bij de boot naar Schiermonnikoog parkeren tegenover Lauwersoog haven. 

Bij de bewaakte parking kan je al voor 7 euro per dag je auto, motor of camper parkeren. Je kan hier terecht voor zowel kort als voor lang parkeren. Denk hierbij aan winterstalling motor, auto of boot. Bij de overdekte parkeergelegenheid geldt hoe langer je de auto parkeert, hoe gunstiger het tarief per dag is. 

Voordelig parkeren Lauwersoog

Voordelig parkeren Lauwersoog is mogelijk bij Oog voor Stalling. In het hoogseizoen is de vraag naar parkeerplaatsen groot, vanwege de vele toeristen en dagjesmensen. In Lauwersoog haven vertrekt de boot naar Schiermonnikoog, waardoor de bezoekers hun auto ergens neer moeten zetten. Daarnaast trekt het Nationaal park Lauwersoog ook jaarlijks veel toeristen.

Op de openbare weg de auto parkeren gratis parkeren is niet mogelijk. Er zijn namelijk niet veel parkeerplaatsen bij de haven Lauwersoog. De oplossing is om je auto te stallen in de bewaakte parking. Voordelig parkeren Lauwersoog boek je bij Oog voor Stalling. 

Parkeerplaats reserveren

Parkeerplaats reserveren voorkomt dat je lang loopt te zoeken naar een beschikbare parking in de buurt van de Schiermonnikoog boot. Zeker in het hoogseizoen zijn de parkeerplekken voor kort parkeren snel vol. Je wilt natuurlijk niet de boot naar Schiermonnikoog missen. Door online je parkeerplek alvast te reserveren, kun je onbezorgd afreizen naar Friesland. 

De parkeerplaatsen bij de betaalde parking Lauwersoog zijn ruim en het voordelige tarief staat vast. De grootste ergernis bij kort parkeren zijn de zeer hoge tarieven gevolgd door de krappe plekken. Deze problemen heb je bij Oog voor Stalling niet. Reserveren is parkeren. Je kunt zowel een parkeerplaat voor buiten als voor overdekt parkeren reserveren.