lagn parkeren Schiermonnikoog boot parkeren overdekt parkeren

Overdekt parkeren

Overdekt parkeren

Overdekt parkeren in een parkeergarage of loods biedt bescherming aan auto, motor of ander voertuig. Daarnaast is een overdekte parking goed verlicht en voorzien van beveiliging. Daardoor is de kans op inbraak of schade aan het voertuig gering ten opzichte van parkeren op de openbare weg. 

Als je op vakantie gaat naar een autoluw eiland, zoals Schiermonnikoog, dien je de auto ergens te parkeren. Het beste is om dit te doen bij een bewaakte parking. De Schiermonnikoog boot vertrekt vanuit Lauwersoog haven. Ga je een dagje Schiermonnikoog bezoeken? Parkeer dan je auto bij de bewaakte en overdekte parking Oog voor Stalling. 

Auto parkeren Lauwersoog 

Je kan de auto parkeren Lauwersoog vlakbij het vertrekpunt van de boot naar Schiermonnikoog. De stalling heeft een 24-uurs camerabewaking en het terrein is bovendien afgezet. Je kan hier de auto veilig parkeren in de loods of op het buitenterrein. Vanaf de parking is het ongeveer zes minuten lopen naar de Schiermonnikoog boot.

Wil je zeker weten dat je een parkeerplek hebt voor je auto, camper of motor? Reserveer dan voordat je afreist naar Groningen een parkeerplaats bij de overdekte stalling Lauwersoog. Op deze manier begint jouw vakantie onbezorgd en goed. 

Camper parkeren

Je camper parkeren in Lauwersoog omdat je Schiermonnikoog wilt bezoeken. Doordat het eiland autoluw is, moet je de kampeerwagen achterlaten op het vaste land. Dit kan je het beste doen bij een beveiligde en goed verlichte overdekte parking, zoals Oog voor Stalling. 

In de camper zijn veel spullen opgeslagen. Indien je de camper buiten op de openbare weg parkeert is de kans op inbraak groter dan wanneer je kiest voor een parkeergarage. De parking in Lauwersoog is overigens ook nog eens 24-uur bewaakt. Reserveer van te voren een parkeerplaats in de loods, zodat je zeker weet dat je terecht kan bij een veilige parking.

Winterstalling caravan

Ben je op zoek naar winterstalling caravan in Friesland of Groningen? Daarvoor kan je ook terecht bij Oog voor Stalling. In de loods kan je met gerust hart de caravan stallen als het kampeerseizoen er helaas weer op zit. Het voordeel van overdekt parkeren is dat jouw caravan voor de winterse invloeden is beschermd. Dit geldt overigens ook voor sloep stallen, winterstalling auto of motor. 

Voordat je de caravan naar de winterstalling in Lauwersoog brengt, is het raadzaam om deze winterklaar te maken. Dat wil zeggen dat je de caravan goed schoon maakt, zowel van binnen als van buiten. Om condensvorming tegen te gaan, zorg je ervoor dat caravan kan ventileren tijdens de stalling. Zet de caravan in de loods niet op de handrem. En maak de tanks en leidingen leeg.