Boot stallen

Boot stallen

Boot stallen

Je boot stallen bij een speciale stalling is zowel geschikt voor de winter als voor de zomer periode. Door in de zomer je boot te stallen bespaar je kosten uit voor een ligplaats in een dure jachthaven. Een winterstalling is geschikt voor als het vaarseizoen erop zit. 

De winter is namelijk de tijd om onderhoud te plegen aan je boot, sloep, zeilboot of jacht. Door je boot te stallen heb je daar ook de gelegenheid voor. Je kan de onderkant ook goed inspecteren en waar nodig behandelen. Handig is om een stalling uit te kiezen waar ruimte is voor onderhoudswerkzaamheden. 

Boot stalling Friesland

Ben je op zoek naar een boot stalling Friesland? Dan kan je daarvoor terecht bij Oog voor Stalling in Lauwersoog. Deze stalling is zowel geschikt voor de zomer als voor de winter. Er is een groot parkeerterrein buiten en een loods voor stalling binnen.

De stalling is tevens geschikt voor parkeren (lang en kort parkeren), boot stalling, winterstalling auto, motor en caravan stalling. In de grote overdekte loods is ook een spuit en reparatiebox van 4,5 bij 15 meter aanwezig. Deze ruimte kan je per dag afhuren voor onderhoud aan je boot te plegen. 

Wat kost stalling boot?

Wat kost stalling boot? Dit is afhankelijk van waar je jouw boot wilt stallen. De stallingen in bijvoorbeeld Zuid-Holland zijn duurder dan een boot stalling Groningen of Friesland. Indien je toch vaak vaart op de Waddenzee, is de keuze voor een stalling in deze buurt ideaal. Het is goedkoper en je hoeft ook niet op en neer te rijden met de boot op de aanhanger. 

Wat kost stalling boot in Friesland? Bij Oog voor Stalling in Lauwersoog wordt de prijs voor boot stallen berekend per m2 en de duur van de stalling. Hoe langer je de boot stalt, hoe goedkoper het tarief wordt. Bij 1 tot 6 dagen betaal je bijvoorbeeld € 0,66 p/m2 per dag, maar bij 90 dagen of meer slechts € 0,17 p/m2 per dag. Dit tarief vind je in de Randstad niet voor een bootstalling.

Lang parkeren Lauwersoog Schiermonnikoog 

Voor lang parkeren Lauwersoog Schiermonnikoog kan je ook terecht bij de bootstalling. In de grote loods en buiten op het terrein zijn namelijk ook parkeerplekken. Deze zijn bestemd voor kort en lang parkeren. Wil je een dagje Schiermonnikoog bezoeken, dan kan je hier terecht voor auto parkeren. 

Wil je voor een langere periode je klassieke auto of nieuwe motor parkeren vlakbij de Schiermonnikoog boot? Dan kan je daarvoor terecht bij de overdekte en bewaakte parking van Oog voor Stalling. Bijvoorbeeld omdat je een oldtimer hebt of omdat je op het autoluwe eiland Schiermonnikoog werkt. Het is slechts 3 minuten lopen naar het vertrekpunt van de Schiermonnikoog boot.